FormatŽabalj

Spektakularnom završnicom, uz proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca, završen je 59. Dnevnikov turnir u malom fudbalu.

Reklo bi se, sasvim normalna vest za  jedan običan događaj iz oblasti sporta. Međutim, za nas iz opštine Žabalj, ova vest donela je osećanje ponosa i velike radosti, jer je ekipa u kadetskom uzrastu – FASADOM iz Žablja, našla svoje mesto među najboljima.

Naime, ekipa FASADOM iz Žablja, pomognuta od zaljubljenika igre na petoparcu Bore Topića, pobednik je ovogodišnjeg 59. Dnevnikovog turnira u malom fudbalu.

Tačno 59 generacija čekalo je na jedan ovakav uspeh, mnogi zaljubljenici igre 5 + 1, iz naše opštine, godinama su ulazeći na Sajmište ili SPENS imali baš ovakav cilj, a snove mnogih generacija ostvarili su: Mihajlo Tucakov, Stefan Mijatov, Luka Vukanović, Strahinja Pajić, Uroš Jerković, Mirko Novaković, Nemanja Trivunović i Marko Rosić.

Nadamo se da će ovaj fenomenalni rezultat postati tradicija, jer su ovi momci pokazali zavidno umeće i veštinu igre na malim terenima, što su i dokazali osvojivši jedan ovako prestižan turnir.

 

 

Kategorije: NovostiSport

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *