FormatŽabalj

Sajam za penzionere „Penzioner – naša obaveza“ biće održan sutra, 26. marta u žabaljskoj sportskoj hali, sa početkom u 10 časova.

Tom prilikom, najstariji sugrađani će imati priliku da iskoriste pogodnosti izložbenog programa, kroz pojedinačne programske postavke Doma zdravlja Žabalj, farmaceutskih kompanija, kuća iz oblasti zdravstva, medicinskih usluga i usluga socijalne brige i zaštite, banaka i osiguravajućih društava, turističkih organizacija, kompanija iz oblasti prehrambene industrije, dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani, proizvođača i distributera medicinske i sportske opreme i ostalih organizacija i kompanija koje se u okviru svoje delatnosti bave poboljšanjem kvaliteta života populacije starije od 60 godina.

Prateći program kreiran je kao celodnevni program informativno – edukativnog i zabavnog karaktera, što podrazumeva kreativno-edukativne radionice, interaktivne programe fizičkog vežbanja, Edukativni program biće realizovan kroz stručna predavanja lekara, nutricionista, farmaceuta, ekonomskih savetnika, pravnika, stručnjaka iz oblasti penzijsko-invalidskog osiguranja i kroz prezentaciju proizvoda i usluga.

Opština Žabalj i Turistička organizacija Opštine Žabalj organizuju sajam, sa ciljem da podstaknu različite vrste pomoći penzionerima.

Svi programi i predavanja su besplatni.


0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *