FormatŽabalj

Memorijalni turnir u malom fudbalu „Darko Dodić“ održan je u žabaljskoj sportskoj hali, u prisustvu brojnih učesnika i posetilaca, kolega, prijatelja i porodice pokojnog policajca iz Gospođinaca, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći tokom novogodišnje noći pre godinu dana.

U fer i sportskom nadmetanju učestvovalo je devet ekipa, od kojih su sedam timova činili policajci iz Žablja, Novog Sada, Srbobrana, Pančeva, Lazarevca, Čačka i drugih gradova, dok su preostale dve ekipe činili prijatelji i rođaci pokojnog Dodića.

Predsednik regionalnog centra Sindikata srpske policije Novi Sad i službenik Policijske stanice Žabalj Sandri Vučić inicirao je održavanje ove manifestacije, u sećanje na kolegu i tom prilikom uručio plaketu supruzi pokojnog policajca Nataši Dodić.

Sandri Vučić uručuje plaketu Nataši Dodić

– Svi smo voleli našeg kolegu Dareta i zbog toga ćemo se uvek truditi da održimo uspomenu na njega, čiji će lik i delo večno živeti u našim srcima i mislima – kazao je Sandri Vučić.

Turnir je organizovao Sindikat srpske policije, a generalni sekretar Sindikata srpske policije Darko Ocokoljić pozvao je sve građane opštine Žabalj i okoline da podrže ovu manifestaciju u narednim godinama.

– Organizujemo memorijalne turnire širom Srbije, takav je i ovaj, koji ima za cilj da sačuvamo sećanje na našeg kolegu Darka Dodića, da ga niko ne zaboravi i mislim da ćemo uspeti u tome – kazao je Ocokoljić, dodajući da će i narednih godina civilne ekipe činiti porodica i prijatelji pokojnog Dodića, kako manifestacija ne bi izgubila memorijalnu draž.

Nastradali Darko Dodić živeo je u Gospođincima, radio u Policijskoj stanici Žabalj, a za posao policajca opredelio se ugledajući se na svog oca. Porodica, prijatelji i kolege sećaju ga se kao dobrog čoveka, vrednog, čestitog i odlučnog.

Kategorije: Dešavanja

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *