FormatŽabalj

Uručena nova uniforma i nova oprema DZ Žabalj

Uručena nova uniforma i nova oprema DZ Žabalj

Svi zaposleni u Domu zdravlja Žabalj dobili su dva kompleta novih uniformi, i medicinski i nemedicinski radnici, a stigla je i oprema za Službu hitne medicinske pomoći, od koje je jedan od najznačajnijih uređaja respirator. Uniformu i opremu u ukupnoj vrednosti od 2.100.000 dinara obezbedila je lokalna samouprava.
Predsednik Opštine Žabalj Uroš Radanović uručio je nova sredstva za rad zaposlenima i tom prilikom se zahvalio svima na požrtvovanosti, u cilju očuvanja zdravlja stanovnika opštine.


„Ovo je još jedna donacija koju smo kao lokalna samouprava obezbedili Domu zdravlja. Svi zaposleni, na čelu sa direktorom, od početka pandemije ulažu nadljudske napore kako bi zdravstvena zaštita u opštini Žabalj funkcionisala najbolje moguće i nesumnjivo je da su zaslužili da rade u najboljim uslovima“, istakao je Radanović.
Direktor DZ Žabalj dr Nikola Jakšić kaže da se jako obradovao novoj uniformi, koju dugo godina nisu dobili, a takođe, zadovoljan je što je Služba hitne medicinske pomoći dobila i opremu koja im je bila potrebna.


„Da budem iskren, nismo se nadali ovakvom poklonu. Opština nam je obezbedila dva kompleta uniformi vrhunskog kvaliteta, a najviše će značiti zaposlenima koji su često na terenu, odnosno kompletno osoblje hitne službe i patronažna služba, kao i vozači, bitno je da je uniforma topla i nepromočiva“, naglašava dr Jakšić i dodaje da su zaposleni požrtvovano radili od početka pandemije, da niko od njih nikada nije pokušao da izbegne svoje obaveze, maksimalno su bili posvećeni, čak i do granica izdržljivosti, tako da su apsolutno zaslužili sve što je lokalna samouprava obezbedila, a koja definitvno ima sluha za sve njihove potrebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostale vesti

Ostale vesti