Home Novosti Turistička organizacija opštine Žabalj na 11 Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma
Turistička organizacija opštine Žabalj na 11 Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

Turistička organizacija opštine Žabalj na 11 Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

0

Na 11. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji je održan u Kragujevcu, veliki broj izlagača predstavio je ponudu za novogodišnje i božićne praznike, banjska lečilišta, zdravstveno – rekreativne i sportske centre, kao i seoska domaćinstva, poljoprivredna gazdinstva i vinarije.


I ove godine svoju turističku ponudu predstavilo je nekoliko desetina izlagača iz Srbije i zemalja regiona. Najviše je bilo lokalnih turističkih organizacija, koje su pažnju posetilaca usmerile na znamenitosti i lepote naše zemlje.


Prvog dana sajma, u Medija centru, predstavljen je projekat LAG Levač i inicijativa za razvoj lovnog turizma u Šumadijskom okrugu, a održan je i sastanak turističkih agencija YUTA iz Centralne Srbije. Drugog dana sajma održana je prezentacija projekta BSC informativnog centra iz Novog Sada „Jaka žena – snažno selo“. U okviru sajma turizma organizovan je i sada već tradicionalni Sajam zimnice.


Poslednjeg dana sajma uručene su nagrade za najlepši štand, najbolji promo materijal, prezentaciju. Nagrada za najuređeniji izlagački prostor pripala je Turističkoj organizaciji Vojvodine u okviru koeg je i Turistička organizacija opštine Žabalj predstavila celokupnu ponudu sa naglaskom na tematsku rutu „Put sira i meda“.