FormatŽabalj

NOVI SAD: Pretežno sunčano i još toplije. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4, a maksimalna 21 stepen.

VOJVODINA: Pretežno sunčano i još toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 23 stepeni.

SRBIJA: Pretežno sunčano i još toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Krajem dana naoblačenje se širi iz pravca jugozapada. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 24 stepeni.

NAREDNIH DANA: U noći sreda na četvrtak naoblačenje sa kišom se širi sa jugozapada na sve predele. U četvrtak svežije s kišom. Na severu kiša prestaje popodne uz delimično razvedravanje. U petak toplije i pretežno sunčano, a samo na severu oblačno.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija može nepovoljno uticati na astmatičare, a izvesne tegobe su moguće i kod osoba sa osetljivim nervnim sistemom. Kod meteoropata moguća je nervoza, pospanost i bolovi u mišićima. Oprez se savetuje svim učesnicima u saobraćaju.

Kategorije: Vreme

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *