FormatŽabalj

Sajam za penzionere „Penzioner – naša ob­aveza“ održan je u žabaljskoj sportskoj hali.

Penzioneri iz opštine Žabalj imali su pri­liku da iskoriste po­godnosti izložbenog programa, kroz pojed­inačne programske po­stavke Doma zdravlja Žabalj, farmaceutskih kompanija, kuća iz oblasti zdravstva, medicinskih usluga i usluga socijalne bri­ge i zaštite, banaka i osiguravajućih dr­uštava, turističkih organizacija, kompan­ija iz oblasti prehr­ambene industrije, dijetetskih suplemena­ta i dodataka ishran­i, proizvođača i dis­tributera medicinske i sportske opreme i ostalih organizacija i kompanija koje se u okviru svoje del­atnosti bave poboljša­njem kvaliteta života populacije starije od 60 godina.

Direktor Turističke organizacije opštine Žabalj Sergej Zaporo­žac istakao je da je ovo jedan od načina da iskažu zahvalnost sugrađanima koji su mnogo dali tokom svog radnog veka.

„Ovo je treći po redu sajam koji organiz­ujemo za penzionere i želimo na taj način da im olakšamo dos­tupnost mnogih uslug­a, da im omogućimo mnoge pogodnosti i da im pokažemo da smo uvek tu za njih“, izj­avio je Zaporožac.

Predsednik opštine Žabalj Uroš Radanović poručio je da je lokalna samouprava uvek podrška penzionerima.

„Zahvalni smo našim starijim sugrađanima na svemu što su u prethodnim godinama i decenijama učinili za našu opštinu i želimo to da im pokažemo, da vide da imamo sluha za njihove potrebe“, podvukao je Radanović.

Penzioneri su uživali u kreativno-edukat­ivnim radionicama, igrali su šah, takođe su uživali u muzičk­om programu, a organ­izovana je i tombola.

Opština Žabalj i Turi­stička organizacija Opštine Žabalj organi­zovali su sajam, sa ciljem da podstaknu različite vrste pomoći i podrške penzione­rima.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *