FormatŽabalj

Predsednik Opštine Žabalj Uroš Radanović uručio je ugovore o finansiranju sportskim klubovima i udruženjima, zajedno sa članom Opštinskog veća za sport Zoranom Šolajom i predsednikom Sportskog saveza opštine Žabalj Urošem Bogojevićem. Potpisano je ukupno 17 ugovora u vrednosti većoj od 17 miliona dinara.

Tom prilikom, Radanović je istakao da će uvek biti potpora sportistima, kako bi imali što bolje uslove za napredak.

„Sportisti su ponos naše opštine, i uvek ćemo ih podržavati i motivisati za dalji napredak, kao i prethodnih godina nastojimo da budemo oslonac za sportiste koji vredno rade“, naglasio je predsednik tokom uručenja ugovora. Dodao je da je cilj lokalne samouprave podsticati sportske aktivnosti i pružiti podršku mladim talentima, čime se kreira zdrava i motivisana sportska sredina.

Član Opštinskog veća za sport Zoran Šolaja rekao je da je lokalna samouprava još jednom pokazala koliko brine o razvoju sporta na svojoj teritoriji i u kojoj meri podstiče sve sportske klubove i udruženja na još bolji rad. Sa tim se usaglasio i predsednik Sportskog saveza opštine Žabalj Uroš Bogojević, koji je naglasio da nisu izostali dobri rezultati u grupnim i u pojedinačnim sportovima.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *