FormatŽabalj

Predsednik Opštine Žabalj Uroš Radanović i direktor Turističke organizacije opštine Žabalj Sergej Zaporožac posetili su Međunarodni sajam turizma, koji je juče otvoren u Beogradu. Opština Žabalj predstavlja svoje turističke potencijale zajedno sa Novim Sadom i Sremskim Karlovcima.

Radanović je iskoristio priliku da se još jednom uveri u kvalitet gastronomskih, vinskih i destilerijskih proizvoda sa ovog područja.

„Opština Žabalj ima kako prirodna bogatstva, tako i bogatu istoriju, kulturu i tradiciju. Pored toga, ima i vredne proizvođače sira, meda, vina i drugih proizvoda, koji su razlog više da turisti često posećuju našu opštinu“, rekao je predsednik Opštine Žabalj.

Direktor TO opštine Žabalj Sergej Zaporožac istakao je da je uporan i predan rad ključ za ostvarenje cilja, što će lokalna turistička organizacija ubuduće i činiti.

„Cilj nam je da Žabalj postane sve poznatija, odnosno sve više prepoznatljiva destinacija, da pored bogate kulture i prirodnih lepota, ponudimo i nove sadržaje, koji će oduševiti kako turiste, tako i sve naše sugrađane“, podvukao je Zaporožac.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *