FormatŽabalj

Tokom cele nedelje, svakodnevno ćemo objavljivati nekoliko posnih recepata jela koja se lako i brzo pripremaju, bez velikog troška.

Danas su na meniju posne ćufte od pasulja, čija priprema traje oko 50 minuta.

Sastojci:

  • pasulj,
  • ulje,
  • praziluk,
  • susam,
  • so,
  • biber.
  1. Obareni pasulj ocediti od vode i rukama dobro izgnječiti.
  2. Posoliti pa praviti loptice (ćufte).
  3. Iseckati i propržiti praziluk na ulju, pobiberiti, pa luk rasporediti po tepsiji.
  4. Preko toga poređati ćufte od pasulja, posuti susamom po želji, poklopiti i peći.
  5. Tokom pečenja kontrolisati da ćufte ne pregore.
Kategorije: Zdravlje

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *