Home Novosti Penzionerki Mariji Ivkov obezbeđen ogrev za zimu
Penzionerki Mariji Ivkov obezbeđen ogrev za zimu

Penzionerki Mariji Ivkov obezbeđen ogrev za zimu

0

Marija Ivkov je šezdesettrogodišnja penzionerka iz Čuruga, koja živi sama i boluje od leukemije, stoga joj je teško da se sama izbori sa životnim nedaćama. Obratila se za pomoć lokalnoj samoupravi, koja je joj je obezbedila ogrev za celu zimu.

Tom prilikom, posetio ju je predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić, kada su razgovarali o njenoj situaciji.
Penzionerka je govorila o tome koliko joj znači pomoć lokalne samouprave.

„Sad sam mirna, ne moram da brinem, jer znam da ću biti u toplom cele zime. Ranije nismo uopšte mogli da dođemo do prethodnih predsednika opštine, a sada nam mnogo znači što možemo uvek da se obratimo za pomoć i podršku“, kazala je.


Predsednik opštine Čedomir Božić istakao je da se trude da uvek budu društveno odgovorni i da im je briga o građanima na prvom mestu.

„Opština Žabalj vodi jednu odgovornu socijalnu politiku i trudimo se da maksimalno pomažemo sve naše sugrađane. Našoj sugrađanki Mariji Ivkov iz Čuruga pomogli smo na taj način što smo joj obezbedili ogrev za predstojeću zimu, a kroz razgovor sa njom došli smo do zaključka šta je potrebno unaprediti i na koji način lokalna samouprava može da pomogne i da se odužim našim najstarijim sugrađanima, našim penzionerima,”istakao je Božić.


Lokalna samouprava pokazala je odgovornost prema svojim građanima, a nastaviće da im pomaže i nadalje i da osluškuje njihove potrebe i probleme, kako bi što više njih bilo rešeno.