FormatŽabalj

Žabalj golf turnir, deseti po redu, održan je proteklog vikenda, čime je zvanično otvorena takmičarska sezona na žabaljskom golf terenu. Turnir je održan u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj i Golf kluba Centar, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Na terenu je vladala odlična atmosfera uprkos nevremenu, zbog kojeg se turnir završio posle odigranih 9 staza umesto predviđenih 18.

Na teren je izašlo 27  igrača. U juniorskoj kategoriji nastupio je jedan takmičar, Pavle Ćurčić. U kategoriji dama pobednica je Tanja Kovačević, drugo mesto zauzela je Tamara Palkovljević i treće mesto Jasna Damjanović. U muškoj kategoriji prvo mesto pripalo je Vladimiru Kuniću, na drugom mestu je Vladimir Gagić , dok je treće mesto pripalo Aleksandru Bursiću. Ukupni pobednik Žabalj golf turnira za 2022. godinu je Tibor Roklicer.

Dodeli nagrada i priznanja je prisustvovao član Opštinskog veća zadužen za sport i turizam Zoran Šolaja.

„Lokalna samouprava će, kao i do sada, podržavati događaje koji imaju za cilj da promovišu opštinu i sve njene lepote, kako prirodne i turističke, tako i onu sportsku stranu“, istakao je Šolaja.

Prisutni su mogli uživati u ukusima sa Puta sira i meda – sirevima Farmer i Damjanović medu iz Čuruga, rakijama destilerije Zlokolica iz Žablja i premium vinima vinarije Džervin iz Knjaževca.

Kategorije: Dešavanja

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *