FormatŽabalj

Turistička organizacija opštine Žabalj sa zadovoljstvom će predstaviti do sada neviđenu ponudu na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu, koji će trajati od četvrtka, 30. novembra do subote, 2. decembra, a ulaz je besplatan.

Očekujte da vas očara do sada neviđeno iskustvo, što Žabalj po prvi put nudi – vožnja katamaranom po prelepoj Jegričkoj, pružajući posetiocima jedinstvenu priliku da uživaju u netaknutoj prirodi na potpuno nov način. Svojom lepotom, mirnom atmosferom i bogatom raznolikošću faune i flore, Jegrička predstavlja nezaobilaznu destinaciju za ljubitelje prirode, a vožnja katamaranom je sjajan način da se istraži ovo prirodno bogatstvo.

Pored ove spektakularne atrakcije, na štandu TO opštine Žabalj posetioci će imati priliku da upoznaju vredne proizvođače meda, rakije, džina, sira i drugih lokalnih proizvoda koji predstavljaju autentičnost i bogatstvo regiona. Posetioci će imati priliku da degustiraju i upoznaju se sa tradicionalnim ukusima i zanatima ovog područja.

Direktor Turističke organizacije opštine Žabalj Sergej Zaporožac pozvao je sve zainteresovane da otkriju skrivene lepote žabaljske opštine.

„Pridružite se ovom nezaboravnom iskustvu, istražite novi svet mogućnosti koje pruža naš prelep kraj i otkrijte čari koje čine našu destinaciju jedinstvenom. Vidimo se na sajmu turizma u Novom Sadu“, poručio je Zaporožac.

Kategorije: Dešavanja

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *