FormatŽabalj

Ovan

Ljubav

Potpuno će vas okupirati poslovni segment I sve ono što se dešava unutar njega, pa će vam bekstvo u zagrljaj voljene osobe biti mirna luka. Za vas je to super, ali vaš partner može imati oscilacije raspoloženja zbog toga što će se povremeno osećati kao da je u drugom planu, što realno gledano I neće biti baš daleko od istine. Bilo bi pametno da promenite nešto u vašoj vezi I oživite je – u suprotnom, ode vaše voljeno biće sa prijateljima u provod a vi onda razmišljajte….(ako stignete od posla). Slobodni – otvara se šansa za zanimljivu avanturu….a možda bude I nešto više od toga, ako se kockice slože..

Posao

Prvih par dana u ovoj sedmici biće prilično haotično – sve će se dešavati odjednom a vi nećete znati na koju ćete pre stranu. No, iz sveg ovog haosa mogu se izroditi I konačna rešenja I pokreti svih situacija ili dogovora koje su tavorile već neko vreme. Pun Mesec u vašem polju posla dešava se u isto vreme kada I direktno kretanje Merkura, pa mora biti malo haosa da biste krenuli napred. Jaka nedelja je pred vama. Zahtevaće od vas čelične živce I nesalomivu volju – a to sada svakako imate.

Zdravlje

Nervoza, nesanica, problemi sa pritiskom.

BIK

Ljubav

Probudili su nam se Bikovi, namirisali da je proleće blizu i rešili da malo protresu i izluftiraju svoje emotivne relacije. I to će još I fino ispasti. Promene koje se dešavaju u vašem odnosu prijaju I partneru I vama, mada se mora priznati da vi imate kompletne zasluge za njih. Slobodni – vi se spremite za malo ludovanja, planirali to ili ne. Konjukcija Venere sa Uranom i pun Mesec u vašem polju ljubavi – donose vam u život nove i neobične osobe i isto tako neobične ljubavne priče. Ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom će živnuti u ovoj sedmici, vodeći vas ka zadovoljstvu i dobrom raspoloženju.

Posao

Problemi u organizaciji, komunikaciji sa saradnicima I u papirologiji biće izraženi do polovine sedmice. Takođe – moguće je da ćete se kajati zbog nekih svojih poteza iz prethodnog perioda. Iako se možete nervirati zbog ovih situacija, one će krenuti da se rešavaju jedna po jedna. U drugom delu ove nedelje neke od vas čeka neplanirano poslovno putovanje, a u svakom slučaju – ukoliko sarađujete sa strancima ili trgujete stranom robom – posao će krenuti na bolje. Iako početak nije obećavajuć, rezultati su dobri.

Zdravlje

Osetljivo grlo, mogućnost manjih prehlada.

Blizanci

Ljubav

Partnerovi I vaši planovi I način funkcionisanja se možda I ne podudaraju u ovoj nedelji, ali to ne znači da nećete uspevati da se uskladite I pronađete zajedničko rešenje. Ne bi trebalo da bude većih problema, osim ako se baš potrudite da ih napravite. Jedan od tih potencijalnih problema bi mogao da bude i vaše eventualno flertovanje ili čak ulazak u kratkotrajnu avanturicu. No, no Blizanci – mogli biste da zbog toga imate briga i glavobolja kasnije….Slobodni–možete da šarate okolo naokolo, ako vam je to ćef. Imaćete prilike i za tajne ljubavi ali i za to da vam srce žestoko zatreperi, ali da ćutite i čekate svojih pet minuta.

Posao

Krećete direktno – jeej! Namučio vas je prethodni period jer se po pitanju posla sve zakomplikovalo, a vaši su planovi ili okrenuti naglavačke ili su tapkali u mestu. Sad hajte polako od desetog da rešavate I ispravljate, da spasavate što se spasti da. Ići će ovo teško u početku, ali imaćete I pomoć I to verovatno od osoba od kojih to uopšte ne očekujete. Može biti I poslovnih ponuda za vas ove nedelje, ali dobro razmislite da li se upetljavati u to, pogotovo ako ste sa tim osobama već imali neki tip saradnje.

Zdravlje

Onako, ni tamo ni ovamo. Niste stabilni.

Rak

Ljubav

Što ste se “tumbali” kada je ljubavni život I odnos sa voljenom osobom u pitanju – tumbali ste se. Ova nedelja vam donosi smirenje, zatišje kao posle bure, trenutke kada se malo po malo, korak po korak, osmeh po osmeh – okrećete jedno drugom. Predlog – nedelja pred vama je dobra da napravite neke promene, da više zajednički izlazite i opustite se – oboma će vam ovo prijati i više vas vratiti i « zalepiti » jedno za drugo. Slobodni – postaćete društveniji, aktivniji, želećete da se krećete i budete u zabavnom i veselom društvu. Biće i prilika za ljubav. Možda i za avanturu, ali i to je zanimljivo, zar ne ?

Posao

Prvih par dana ove nedelje verovatno nećete znati da li ste pošli ili došli. Ono što će se dešavati na dnevnoj bazi uopšte neće biti u skladu sa vašim planovima, imaćete probleme u dogovorima, u saobraćaju, sa tehnikom. No, ovo je kratkotrajni talas koji će svoju snagu izgubiti vrlo brzo, a ostatak sedmice vam donosi razrešenja, pozitivna dešavanja I pokret. Sa saradnicima I poslovnim partnerima ćete uspostaviti kvalitetnu komunikaciju I dogovore. Ovo će ispasti još I pozitivna sedmica, na kraju.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Takođe – stomačni problemi.

Lav

Ljubav

Direktno kretanje Merkura u vašem polju partnerstava od desetog marta, daje veliku priliku Lavovima da stave tačku na neke neprijatne situacije ili pitanja u odnosu sa voljenom osobom. Prosto rečeno – vas dvoje ostavljate prošlost iza sebe I nastavljate dalje. Možda se još uvek ne osećate skroz opušteno I mirno po pitanju vašeg odnosa, ali I to će doći na dnevni red – samo treba biti malo strpljiv. Slobodni Lavovi – zanimljiva peckanja, flertovanja I ljubavna dešavanja uglavnom u ovoj sedmici idu kroz poslovni segment, mada ih može biti I kroz izlaske I kontakte preko društvenih mreža.

Posao

Neke će situacije kojima zaista ne želte da se bavite jer ste mislili da ste ih okončali – ponovo izaći na dnevni red u prvom delu ove nedelje. No, ono što je bitno – završićete ih I moći da nastavite dalje. Pred vama je izuzetno važna poslovna nedelja jer će u njoj neke stvari krenuti da se menjaju, ali ovog puta – na bolje. Neke od vas očekuju važni dogovori, ali I promocije, unapređenja ili odlazak na poslovno putovanje. Budite vredni I uložite sve svoje snage – isplatiće vam se, pre ili kasnije. Nadajmo se – pre.

Zdravlje

Nemate energije, osećate se čudno, mutno, statično.

Devica

Ljubav

Nešto ćete se teško partner I vi sporazumevati početkom nedelje – biće prisutno malo tenzije I mnogo nervoze. Problem neće biti vaš odnos, već pre neka dešavanja sa strane koja vam oboma donose napetost. No, ovo nije nešto što će dugo potrajati, a u ostatku nedelje vas čeka dosta pozitivne energije I mnogo bolje razumevanje. Uživaćete u zajedničkim momentima, sa puno opuštenosti I još više strasti. Slobodni – pojavljuje se vrlo intrigantna I zanimljiva osoba. Može doći kroz segment izlazaka, prijatelja I društvenih mreža ali I biti vezana za inostranstvo, putovanja.

Posao

Nervoza u prvom delu sedmice, kao da ne uspevate da se organizujete ni oko čega što vam je važno po pitanju posla I obaveza. Pun Mesec u vašem znaku doneće vam osećaj haotičnosti I kao da u vašem poslovnom okruženju ništa ne može da se završi bez vas – razvlačiće vas situacije na sto strana odjednom. No, drugi deo nedelje već donosi smirenje, rešenje mnogih otvorenih pitanja I dosta prilika za kvalitetne dogovore, naročito one koji se vezuju za bilo koji vid saradnje sa inostranstvom.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se poboljšava od drugog dela sedmice.

Vaga

Ljubav

U odnosu sa voljenom osobom neće biti nesuglasica, bar ne na prvi pogled. Sve rasprave ćete vi voditi iznutra, sami sa sobom što će se manifestovati kroz vaše promene raspoloženja. Najveće oscilacije će biti u prvom delu sedmice – da li vam je potrebna neka promena, da li vas više ne drži mesto u odnosu u kojem ste, da li preispitujete svoje emocije ili je nešto deseto u pitanju – to samo vi znate. Slobodni – još uvek postoji šansa za obnovu nekog kontakta iz prošlosti. Takođe – ukoliko imate simpatiju, računajte na poboljšanje komunikacije sa njom u drugom delu nedelje. Isto tako – velike mogućnosti za avanturu.

Posao

Imate problem sa organizacijom. Previše toga vam odvlači pažnju – sve su to neke sitnice, ali I one učine da se vaše vreme rasipa. Potrebno je da nešto promenite u načinu funkcionisanja I da svoje obaveze stavite na prvo mesto. Ova nedelja je početak ozbiljnijeg poslovnog perioda (kao da do sada niste ozbiljno radili, jel da?) u kojem ćete se mnogo realnije I praktičnije baviti onim od čega se živi. Pronalazite nova rešenja za stare probleme, uvodite novitete u svoj način funkcionisanja. Kreativni ste.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom I spavanjem, hormonske oscilacije.

Škorpija

Ljubav

Eventualna nerešena pitanja ili nesuglasice koje imate sa voljenom osobom krenuće da se otpetljavaju I smiruju u drugom delu sedmice. Vraćate se na neke stabilne, utabane staze s tim što će se ipak nešto promeniti u vašem funkcionisanju, ali na bolje. Moguće je da će u ovoj nedelji partner biti inicijator za dešavanja I promene – što će I drugoj strani I vama odgovarati I u čemu ćete uživati. Slobodni – ulazak nove osobe u vaš život, potpuno neočekivano. Ona može biti iz vaše bliže okoline, ali isto tako I preko kruga prijatelja, društvenih mreža ili izlazaka. U svakom slučaju – bićete suštinski prodrmani.

Posao

Oni koji se bave privatnim poslom imaće sitnijih problema početkom nedelje, ali se ovi zastoji I komplikacije brzo prevazilaze. Takođe, ukoliko se bavite važnim papirima ili dogovorima – više je nego izvesno da ćete ostvariti uspeh, najpre u drugom delu sedmice. Škorpije takođe u ovom periodu imaju neočekivane poslovne ponude, I to vrlo dobre. Nešto menjate u svom načinu rada I u funkcionisanju sa saradnicima I to će se brzo pokazati kao odličan potez. Mogućnosti kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje

Dobro se osećate. Bilo bi dobro samo da ste više u pokretu.

Strelac

Ljubav

Problem u komunikaciji sa voljenom osobom će postojati u prvim danima ovog perioda. Koliko god se oboje trudili I želeli – prosto rečeno – nećete uspevati da se dobro razumete I napravite kvalitetan dogovor. Ne potežite stara pitanja I ne nervirajte se oko njih, već sačekajte jer vrlo brzo ulazite u jednostavniji I mirniji period. Do kraja nedelje ćete već funkcionisati potpuno drugačije. Slobodni – još uvek ste u fazi osvrtanja preko ramena a I ta prošlost ne želi da vas pusti. Ukoliko imate simpatiju, kvalitetnija komunikacija kreće u drugom delu sedmice. Takođe – ljubavi preko poslovnog segmenta.

Posao

Oprez je neophodan do polovine nedelje u vezi svega što se vezuje za dogovore, potpisivanje ugovora, komunikaciju sa bitnim poslovnim partnerima. Ne savetuju vam se neke posebne akcije već malo strpljenja jer je već drugi deo sedmice pozitivan I povoljan po vas. Nedoumice koje ste imali će početi da se razrešavaju I otvoriće se putevi, do ovog momenta čvrsto zaključani. Venera u vašem polju poslovnih obaveza I svakodnevice donosi pozitivne promene I nove poslovne prilike za vas.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Promene u životnim navikama prijaće vam.

Jarac

Ljubav

Menja se atmosfera u vašim emotivnim vezama. Početkom nedelje možete imati manji problem u komunikaciji sa voljenom osobom, ali i pored početne obostrane nervoze i nesporazuma – ovo je lako i brzo rešivo. Ostatak nedelje vam donosi obostrano dobro raspoloženje i jače strasti koje itekako mogu začiniti vaš ljubavni život. Pozitivne promene koje ste uveli, kao i više izlazaka – ulepšaće vam dane. Slobodni – vrlo važna sedmica za vas jer može otvoriti potpuno novu ljubavnu fazu. Emotivna iznenađenja i nove osobe u vašem životu koje mogu da vam donesu stabilnost i trajnost.

Posao

Možete dobiti ponudu koja nije ono što ste očekivali I čemu ste se nadali, ali to ne znači da nije povoljna po vas. Konačno ulazite u fazu kada se stvari pokreću brže I više nećete morati toliko dugo kao do sada da čekate na ostvarenje. Početni zastoj u svemu koji može biti aktuelan u prvim danima ove nedelje biće prevaziđen i pred vama su dani dobrih I kvalitetnih komunikacija I dogovora. Ne odustajte od svojih planova, oni su itekako ostvarivi I za neke od njih ćete dobiti potvrdu I zeleno svetlo baš sada.

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom I cirkulacijom. Pritajena nervoza.

Vodolija

Ljubav

Osećaj zakočenosti I nekog pritajenog nezadovoljstva koje postoji unutar vas počeće polako da popušta. Lakše, opuštenije I mnogo veselije situacije sa voljenom osobom učiniće da počnete da se otapate I da ponovo osećate bliskost, dobru energiju, ali I strast. Doduše, mora se priznati da ćete vi još neko vreme imati u svojoj glavi kočnicu ili podsvesni strah, ali I to će se sređivati kada dođe pravi trenutak. Slobodni – ukoliko imate simpatiju, komunikacija će početi da se popravlja I vi ćete otvorenije nastupiti prema ovoj osobi. Takođe, očekuju vas nova poznanstva preko prijatelja, interneta ili zabave, izlazaka.

Posao

U prvim danima ove nedelje ne žurite, jer to može biti na vašu štetu. Nemojte davati obećanja jer ih nećete moći ispuniti, a isto tako – ne “držite za reč” druge, jer je moguće isto da od tih priča neće biti ništa. Od desetog marta, kada Merkur iz vašeg znaka krene direktnim hodom – već možemo drugačije da pričamo. Počeće da vam se vraća fokus, organizacija I brzina misli I dela I nećete se više bespotrebno rasipati na sve strane. Ulazite u lakšu poslovnu fazu, naročito oni koji se bave privatnim poslom.

Zdravlje

Ulazite u bolji zdravstveni period. Živnućete.

Ribe

Ljubav

Dosta nervoze postoji u vašim partnerskim odnosima početkom ove nedelje. Možda vaša komunikacija trenutno nije kvalitetna pa pogrešno tumačite reči jedno drugom, možda postoji osećanje nesigurnosti kod vas, a moguće je I da I partner I vi nešto krijete. Kada kažemo “krijete” – to može da označi I da ni jedno ni drugo niste spremni da se otvorite po nekim važnim pitanjima. U svakom slučaju, ovo će krenuti da popušta u drugom delu nedelje I otvoriće se prilika da lakše I bolje funkcionišete zajedno. Slobodni – značajno novo poznanstvo koje može promeniti vaš način gledanja na ljubav I ljubavne veze.

Posao

Analizirajte, pravite planove, istražujte – ali nemojte sprovoditi to što ste naumili makar ne do drugog dela nedelje, još bolje – do sledeće sedmice. Takođe, zadržite za sebe mišljenje o nekim ljudima – nije vreme za otvorenu konfrontaciju. Ukoliko vam nešto nije bilo jasno u postupcima saradnika ili poslovnih partnera, dobićete saznanja I informacije šta se zaista dešava. Iako zvuči rogobatno, ovo ipak nije ni malo loša nedelja za vas. Ljudi I situacije koji vam dolaze doneće vam poslovnu dobit I dobre rezultate.

Zdravlje

Nervoza, nesanica, problemi sa pritiskom.

Kategorije: Zanimljivosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *