FormatŽabalj

Okupljeni oko ideje da predstojeće praznike ulepšaju deci, aktivisti iz Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Gospodjincima počeli su sa akcijom prikupljanja novogodišnjih paketića pod nazivom “ Daruj od srca“.

“Okupili smo sa ciljem da ulepšamo praznike mališanima  i za veoma kratko vreme uspeli smo da aktiviramo veliki broj dobrih ljudi. Podržali su nas brojni sugradjani ali i privrednici koje su nam pomogli u ovoj humanitarnoj priči. Nadam se da ćemo uticati na sve ljude u čitavoj opštini kako bismo ove godine pored svih nedaća uspeti da obradujemo najmlađe.

Da podsetim da će svi paketići koji se prikupe, biti podeljeni ugroženim porodicama. Sve što je potrebno da uradite kako bismo zajedno ulepšali praznike mališanima je da u jednu ukrasnu kesu ubacite nekoliko slatkiša, slanih grickalica i sokića i uz lepu poruku, paketić odnesete u prihvatni centar koji se nalazi u mesnoj zajednici u Gospodjincima”, rekao je Boris Straživuk, inicijator humanitarne akcije. Svi građani koji žele da se priključe akciji na kraju još jedne teške godine koju ostavljamo za nama, paketiće mogu da ostave u mesnoj zajednici u Gospodjincima.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *