FormatŽabalj

Nakon intenzivnih napora i planskih investicija, Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ Žabalj u saradnji sa lokalnom samoupravom uspešno je završilo obnovu najkritičnijih delova parkinga u Žablju, saopštili su iz ovog preduzeća.

Ovaj projekat je uključivao obnovu, popravku i obeležavanje parking prostora, čime će se znatno unaprediti uslovi parkiranja za građane, kako kažu. Takođe, istakli su da će novi simboli i linije koje su iscrtane na površinama parkinga olakšati vozačima pronalaženje slobodnih mesta za parkiranje, smanjiti nesporazume i poboljšati ukupnu bezbednost u saobraćaju.

Jedna od ključnih informacija za građane je da će se uskoro započeti sa naplatom parkinga.

Direktor ovog komunalnog preduzeća Simo Vasić istakao je da su ovi radovi deo šire strategije unapređenja javnih površina u opštini i da će se nastaviti kako bi se stvorili bolji uslovi za život i kretanje svih građana.

Građani su pozvani da se pridržavaju postavljenih saobraćajnih znakova i obeležja na parking mestima, kako bi se izbegli nepotrebni problemi i kako bi se stvorio red i efikasnost u korišćenju ovih javnih resursa.

Očekuje se da će ova investicija imati pozitivan uticaj na celokupno saobraćajno iskustvo u opstini, a naplata parkinga će obezbediti sredstva za održavanje i unapređenje javnih površina u budućnosti, saopštili su iz JKP „Čistoća“ Žabalj.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *