FormatŽabalj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni. U ovoj fazi su vam potrebni veći izvori energije i veći unos namirnica, pogotovo proteina.

BIK


Prekid poslovne saradnje vam donosi štetu. Biće vam potrebno neko vreme da se od toga oporavite. Pred vama je faza koja može veoma lako da vam donese neku sasvim novu osobu u život. Moguća je nesvestica i malaksalost. Potrudite se da izdvojite više vremena za dnevni odmor.

BLIZANCI


Neko Vam podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu, neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup. Mogući su problemi sa cirkulacijom. Povedite računa ako ste ranije imali probleme sa venama.

RAK


Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak. Povećajte unos magnezijuma. Potreban vam je radi bolje funkcije nervnog sistema.

LAV


Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali. Moguća je ukočenost, manji problemi sa leđima ili nešto tome slično. 

DEVICA


Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati pa će to doprineti da se osećate sigurnije, a samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu. Izbegavajte unos alkohola i masne hrane. Moguće je da ste skloni nekim manjim problemima sa jetrom.

VAGA


Delujete uznemireno, jer neko ne ispunjava Vaše kriterijume ili emotivna očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere. Potrudite se da uskladite svoja interesovanja, želje ili potrebe.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete da ćete uživati u pozitivnim okolnostima na poslu. Pred vama je period koji vam donosi mir i stabilnost. Prilično ste razdražljvi i dosta toga vas opterećuje. Odnos sa partnerom vam je sada u minus fazi.  Koža vam je osetljiva. Potrebna vam je bolja nega, kao i zaštita od sunca.

STRELAC


Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu, ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost. Želudac vam je osetljiv pa treba da pazite na ishranu. Smanjite i unos kofeina.

JARAC


Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Preporučuje vam se bavljenje sportom. Umerena fizička aktivnost može jako da vam prija.

VODOLIJA


Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu jer će biti nepovoljna.Povedite računa o tome da ojačate svoj imunitet, povećajte unos vitamina, više odmarajte, pijte dovoljno vode.

RIBE


Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način ćete izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Smanjite unos masne hrane.

Izvor: nsuzivo.rs

Kategorije: Zanimljivosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *