FormatŽabalj

U Srbiji danas jutro vrlo hladno i ponegde slab mraz. U toku dana duži sunčani periodi uz slab dnevni razvoj oblaka i malo toplije nego u nedelju. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 12°C na jugu Srbije do 16°C na severu. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 3°C do 8°C.

U Vojvodini jutro vrlo hladno i ponegde slab mraz. U toku dana duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i malo toplije nego u nedelju. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 14°C do 16°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 4°C do 6°C.

U Novom Sadu jutro vrlo hladno uz moguć slab prizemni mraz. U toku dana sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i malo toplije nego u nedelju. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna dnevna do 15°C. Uveče suvo i oko 5°C u 22h.

Vreme narednih dana

utorak jutro ponovo vrlo hladno i ponegde sa slabim mrazem. Tokom dana sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 16°C na jugu Srbije do 19°C na severozapadu.

sredu sunčano i još toplije. Trend otopljenja se nastavlja, pa će u četvrtak i petak maksimalne temperature biti oko 25°C u većini predela.

Kategorije: Vreme

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *