FormatŽabalj

Turistička organizacija opštine Žabalj sa zadovoljstvom će predstaviti nesvakidašnju novu ponudu na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je danas otvoren, a trajaće do subote, 2. decembra.

Predsednik Opštine Žabalj Uroš Radanović zaslužio je Orden turističkog srca, koji će TO opštine Žabalj od ove godine tradicionalno dodeljivati za vreme sajma.

Pored atraktivnih sadržaja koji su privukli svakog posetioca sajma, u okviru žabaljskog štanda, prvog dana nastupila je Plesna trupa Una saga Serbika, kao i deca iz KUD Branislav Nušić iz Đurđeva.

Žabaljčani posetiocima poručuju da slobodno očekuju da ih očara do sada neviđeno iskustvo, što Žabalj po prvi put nudi – vožnja eko katamaranom po prelepoj Jegričkoj, pružajući svima jedinstvenu priliku da uživaju u netaknutoj prirodi na potpuno nov način. Svojom lepotom, mirnom atmosferom i bogatom raznolikošću faune i flore, Jegrička predstavlja nezaobilaznu destinaciju za ljubitelje prirode, a vožnja katamaranom je sjajan način da se istraži ovo prirodno bogatstvo.

Pored ove atrakcije, na štandu TO opštine Žabalj posetioci će imati priliku da upoznaju vredne proizvođače meda, rakije, džina, sira i drugih lokalnih proizvoda koji predstavljaju autentičnost i bogatstvo regiona. Posetioci će imati priliku da degustiraju i upoznaju se sa tradicionalnim ukusima i zanatima ovog područja.

Direktor Turističke organizacije opštine Žabalj Sergej Zaporožac pozvao je sve zainteresovane da otkriju skrivene lepote žabaljske opštine.

„Pridružite se ovom nezaboravnom iskustvu, istražite novi svet mogućnosti koje pruža naš prelep kraj i otkrijte čari koje čine našu destinaciju jedinstvenom. Vidimo se na sajmu turizma u Novom Sadu“, poručio je Zaporožac.

Kategorije: Dešavanja

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *