FormatŽabalj

Premijerka Srbije Ana Brnabić se uživo uključila u jutarnji program TV Prva i pozvala građane da ozbiljno shvate sva upozorenja.

“Molim vas, shvatite ovo ozbiljno! Ovo što vidim danas na ulicama je poražavajuće, nemojte da nas terate da uvodimo policijski čas. Ulice su pune, saobraćajna je gužva, ovo je poražavajuće… Granice Srbije su zatvorene za sve strane državljane osim onih koji imaju diplomatski status i boravišnu dozvolu. Molim vas za samodisciplinu, posebno starije sugrađane da ne izlaze napolje, Vojska i policija su nam potrebne da pomognu medicinskim radnicima”, rekla je premijerka.

Podsećamo, juče je predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić uveo vanredno stanje na teritoriji naše zemlje.

Ta odluka je doneta zbog suzbijanja epidemije korona virusa, a nakon celodnevnih sastanaka Vučića sa kriznim štabovima, ministrima i predstavnicima službi bezbednosti.

U našoj zemlji je do jutros registrovano ukupno 55 slučajeva korona virusa, na osnobu testiranja 301 osobe u institutu Torlak.

Izvor: Srbija Danas

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *