FormatŽabalj

Večeras je Žabalj zasijao u blistavoj ledenoj čaroliji. Klizalište „Ledena Bajka“ je svečano otvoreno i donelo je praznično raspoloženje, uz neodoljivo kuvano vino, ukusne praznične medenjake i uzbudljive aktivnosti za sve posetioce.

Posetioci su imali priliku da uživaju u čarima leda dok su se klizali uz muziku i svetlosne efekte. Atmosfera je bila još magičnija uz kuvano vino koje je grejalo srca svih prisutnih, dok su praznični medenjaci dodatno obogatili ovo iskustvo.

Animatori su zabavljali mališane svojim kreativnim i uzbudljivim programom, osiguravajući smešak na licima svakog deteta. Bio je to pravi šou koji je oduševio sve prisutne, dok su izvođači priredili neverovatne performanse.

U svom obraćanju posetiocima, predsednik Opštine Žabalj Uroš Radanović istakao je koliko je klizalište „Ledena Bajka“ zanimljivo za mališane i najavio da će tokom raspusta biti pravo mesto za igru i zabavu. Klizalište će biti otvoreno svakog dana od 16 časova do 21 čas, pružajući svima priliku da uživaju u ledenim čarolijama.

Klizalište označava početak praznične sezone pune radosti, smeha i nezaboravnih trenutaka na ledu. Pozivamo sve sugrađane da dođu i uživaju u aktivnostima koje će pružiti nezaboravne trenutke za sve generacije.

Pratite naše objave i budite deo zimske bajke u Žablju.


0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *