FormatŽabalj

Novogodišnji bazar, čiji su organizatori bili vredni učenici nižih razreda Osnovne škole „Miloš Crnjanski“ održan je u sportskoj hali u Žablju. Mališani su pripremili šaroliku prodajnu izložbu, zajedno sa svojim učiteljicama, a pomogli su i roditelji, pa su se tako na tezgama našle razne rukotvorine, a najviše pažnje privukli su šareni ukrasi, poput šljokičastih zvezda, snežnih motiva, različitih venčića, ukrasnih sveća u dekorisanim teglama…

Učiteljice kažu da se i deca i odrasli svake godine raduju ovom događaju i da uživaju u pripremi.

„Bazari poput ovog ne samo što okupljaju zajednicu, već i pružaju priliku učenicima da pokažu svoju kreativnost i preduzetnički duh, a defintivno najviše uživaju u druženju, odnosno u zajedničkoj pripremi izložbe. Pored toga, bazar nam donosi i zimsku radost, doprinoseći duhu praznika i stvarajući priliku za razmenu toplih trenutaka među ljudima“, istakle su učiteljice koje su organizovale bazar.

Roditelji, drugari, bake i deke nisu se štedeli, pa su tako kupovali ukrase kojima će ulepšati svoj dom pred praznike, a deca su uživala u uspešnoj prodaji i druženju.

 

Kategorije: Dešavanja

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *