FormatŽabalj

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Žabalj najoštrije osuđuje današnje proteste, ističući da je to najveća sramota koja se desila u Srbiji, a da protiv nasilja protestuju upravo oni koji godinama nasiljem prete i još gore, sprovode nasilje.

Predsednik Aleksandar Vučić jedini je u svetu koji nakon tragedije nije gubio vreme, nego je odmah nakon prvog masakra izašao u javnost i predložio konkretne mere, dok je nakon drugog najavio još rigoroznije mere.

Organizatori protesta pokazali su da ne poštuju dane žalosti, već imaju jedan cilj, a to je da grabe za svoje fotelje i pokušavaju da stvore nestabilnost. Zvanični organizator protesta je Srđan Milivojević (DS), koji je pisao da će predsednikov sin i brat završiti u šahtu kao Gadafi, a takođe je i tražio oslobađanje ludaka koji je pozvao na ubistvo predsednika i na državni udar. Na istom tom protestu “protiv nasilja” jedan od organizatora Milovan Brkić Tabloid preti ubistvom predsedniku, što jasno govori da je njihov cilj upravo nasilje.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *