FormatŽabalj

U cilju podrške i razvoja preduzetništva, malih i srednjih preduzeća i njihovog poslovnog p ovezivanja, u opštini Žabalj otvoren je šalter za preduzetnike kao deo tripartitne saradnje privredne komore, opštine i preduzetnika. To je jedan od 20 šaltera u Srbiji čije je otvaranje pokrenula Privredna komora Srbije, u cilju dostupnosti informacija o pokretanju biznisa, kao i o unapređivanju postojećeg, za sve lokalne preduzetnike.

Predsednik Opštine Žabalj Uroš Radanović istakao je da je šalter za preduzetnike instrument za podršku razvoja preduzetništva, koji pruža nefinansijsku podršku, kako onima koji već imaju svoje radnje, tako i onim mladim ljudima koji imaju želju da započnu svoj biznis.

„Otvaranjem ovog šaltera stvorićemo mogućnost da se opština Žabalj dodatno razvija i napreduje. Verujem da će naši privrednici prepoznati značaj otvaranja ovog šaltera i takođe se zahvaljujem Privrednoj komori Srbije i Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad što su nam pomogli da budemo na usluzi našim privrednicima, kako bi što lakše i brže ušli u tokove poslovanja“, podvukao je Radanović.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *