FormatŽabalj

Događaj u okviru karavana udruženja „Biznis na štiklama“ namenjen svim ženama koje se bave ili žele da se bave preduzetništvom, sa nazivom „Štiklanje uz kafu“, održan je u zgradi lokalne samouprave.

Tom prilikom, prisutnima se obratio zamenik predsednika Opštine Žabalj Vladimir Čonkić, koji je istakao da lokalna samouprava aktivno pruža podršku ženama koje se bave preduzetništvom, kao i onima koje to planiraju u budućnosti.

Pored umrežavanja, prisutne preduzetnice su od članica „Biznis na štiklama“ tima imale priliku da čuju više o fondovima i izvorima finansiranja, kao i o svim ostalim temama bitnim za razvoj poslovanja.

Cilj ovog događaja je da se preduzetnice umreže, da započnu saradnje, a da se onim ženama koje tek planiraju da uplove u svet preduzetništva pruže važne informacije i vetar u leđa.

Na događaju, predsednica Udruženja „Biznis na štiklama“ Sofija Bajić pozvala je prisutne da se 15. juna u Kongresnom centru Master u Novom Sadu pridruže najvećem skupu preduzetnica u regionu – velikoj godišnjoj konferenciji preduzetnica „Biznis na štiklama“. 

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *