FormatŽabalj

Turistička organizacija opštine Žabalj poziva sve zainteresovane da učestvuju u konkursu „Otkrijte Žabalj“ i da tako pokažu svoju posvećenost razvoju turizma u našoj opštini. Cilj ovog konkursa je prepoznati i nagraditi najbolje iz različitih kategorija koje doprinose turističkoj privlačnosti naše regije.

Kategorije:

-Najbolja turistička manifestacija: Ova kategorija je posvećena događajima koji privlače posetioce i doprinose promociji Žablja kao turističke destinacije.

-Izvanredan ugostiteljski objekat/smeštaj u domaćoj radinosti: Ova kategorija prepoznaje izuzetnost u ugostiteljstvu i smeštaju, sa posebnim fokusom na autentičnost i gostoljubivost.

-Najbolje udruženje/poljoprivredno gazdinstvo/privrednik: Ova kategorija ističe doprinos udruženja, poljoprivrednih gazdinstava i pojedinaca u razvoju lokalnog turizma i privrede.

-Najbolji ukusi: Ova kategorija slavi gastronomske čari Žablja, ističući najbolje ukuse i specijalitete regije.

Kriterijumi za nominaciju:

•Originalnost i kreativnost

•Uticaj na lokalnu zajednicu

•Kvalitet usluge/ponude

•Inovacije u turističkom iskustvu

•Doprinos promociji Žablja kao turističke destinacije

Dobitnici će dobiti priliku za promociju svojih usluga kroz kanale Turističke organizacije opštine Žabalj. Svi dobitnici će dobiti zvanični sertifikat o izuzetnosti u turizmu.
Svoje predloge poslati na mejl Turističke organizacije opštine Žabalj visitzabalj@gmail.com. Rok za prijave je 20. septembar.
Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *