FormatŽabalj

Na 43. po redu Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održao od 24. do 27. marta, Turistička organizacija opštine Žabalj je zajedno sa Turističkom organizacijom opštine Temerin prezentovala ponudu pod sloganom „Jegrička nas spaja“.

Cilj je da se podstakne razvoj turizma na ovoj panonskoj lepotici, koja treba da postane  nezaobilazni deo turističkih aranžmana u Potisju, pa i Vojvodini.

U četiri dana sajma svoje proizvode na degustaciju i prodaju izložili su Farmer sa sirevima, PG Damjanović, PG Vladisavljević i Pčelarstvo Radanov sa medom i proizvodima od meda, Bombonica sa tradicionanim svilenim bombonama, vinarija Botić i destilerija Zlokolica.

Na štandu su se predstavili sa i izlagači iz opštine Temerin. Štand turističke organizacije posetili su predsednik opštine Žabalj Uroš Radanović i član opštinskog veća za turizam Zoran Šolaja sa saradnicima. Tokom sajma organizovana je nagradna igra za posetioce. Nagrade su obezbedili čarda Debeli lad i restoran sa prenoćištem Toki-Boki iz opštine Žabalj, dok su iz opštine Temerin posetioce nagradili hotel Moja čarda, TOO Temerin i Temerinski bazeni.

Kategorije: Dešavanja

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *