FormatŽabalj

Opštinski odbor Srpske napredne stranke  u Žablju je sproveo svežu i zabavnu inicijativu nazvanu „SNS OSVEŽENJE“. Aktivisti ovog odbora su sa entuzijazmom dočekali sugrađane i priredili osvežavajuću ponudu cedjenih sokova i limunade.

Događaj je održan u centru Žablja, gde su građani imali priliku da uživaju u raznovrsnim voćnim sokovima i limunadama pripremljenim od svežeg voća. Aktivisti SNS-a su se angažovali kako bi obezbedili kvalitetne i osvežavajuće napitke za sve prisutne.

Cilj ovog događaja bio je pružiti priliku za neformalno druženje i razmenu mišljenja između sugrađana i članova stranke. Osim toga, „SNS OSVEŽENJE“ je takođe predstavljalo priliku za građane da saznaju više o radu Opštinskog odbora SNS-a i planovima koje imaju za razvoj lokalne zajednice.

Uz osvežavajuće napitke, građani su mogli da postave pitanja i iznesu svoje sugestije i ideje, a aktivisti su sa zadovoljstvom odgovarali na njihova pitanja i slušali njihove sugestije.

Opštinski odbor SNS Žabalj nastavlja sa organizacijom ovakvih događaja sa ciljem bližeg povezivanja s građanima i slušanja njihovih potreba i problema. Ovakvi inicijativi doprinose jačanju dijaloga između političkih predstavnika i lokalne zajednice, što može pozitivno uticati na dalji razvoj opštine.

SNS OSVEŽENJE je dočekano s entuzijazmom od strane sugrađana, koji su se zahvalili Opštinskom odboru SNS Žabalj na ovom prijatnom događaju.

Kategorije: Novosti

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *