FormatŽabalj

Održana tradicionalna „Ulica otvorenog srca“ u Žablju

Održana tradicionalna „Ulica otvorenog srca“ u Žablju

Proslava Nove godine po julijanskom kalendaru u žabaljskoj opštini organizovana je kao humanitarna manifestacija „Ulica otvorenog srca“, koja je tradicionalno održana na današnji dan i to na Malom stadionu, pored klizališta.

Osim animatora, koji su se našli u ulozi zabavljača za one najmlađe, u sklopu manifestacije, organizovan je i Novogodišnji sajam, na kojem su proizvođači i izlagači iz opštine predstavili tipične proizvode.

Veliki broj mališana i njihovih roditelja uživali su u bogatom programu, koji je dodatno ulepšala praznična pijaca i besplatno klizanje za sve, a sve to u organizaciji lokalne samouprave. Za kraj manifestacije priređen je vatromet, koji je oduševio sve.

Kako ističu organizatori iz lokalne samouprave, važnost „Ulice otvorenog srca” ogleda se u cilju da se pomogne određenoj ugroženoj društvenoj grupi, uz zabavljanje najmlađih sugrađana iz opštine Žabalj.  Spektar različitih kulturno-zabavnih aktivnosti manifestacije predstavlja jedinstven način da se napravi spoj humanosti i zabave, odnosno da se organizuje nešto će na decu ostaviti utisak i što će dugo pamtiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostale vesti

Ostale vesti