FormatŽabalj

Održan deseti Žabalj golf turnir

Održan deseti Žabalj golf turnir

Žabalj golf turnir, deseti po redu, održan je proteklog vikenda, čime je zvanično otvorena takmičarska sezona na žabaljskom golf terenu. Turnir je održan u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj i Golf kluba Centar, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Na terenu je vladala odlična atmosfera uprkos nevremenu, zbog kojeg se turnir završio posle odigranih 9 staza umesto predviđenih 18.

Na teren je izašlo 27  igrača. U juniorskoj kategoriji nastupio je jedan takmičar, Pavle Ćurčić. U kategoriji dama pobednica je Tanja Kovačević, drugo mesto zauzela je Tamara Palkovljević i treće mesto Jasna Damjanović. U muškoj kategoriji prvo mesto pripalo je Vladimiru Kuniću, na drugom mestu je Vladimir Gagić , dok je treće mesto pripalo Aleksandru Bursiću. Ukupni pobednik Žabalj golf turnira za 2022. godinu je Tibor Roklicer.

Dodeli nagrada i priznanja je prisustvovao član Opštinskog veća zadužen za sport i turizam Zoran Šolaja.

„Lokalna samouprava će, kao i do sada, podržavati događaje koji imaju za cilj da promovišu opštinu i sve njene lepote, kako prirodne i turističke, tako i onu sportsku stranu“, istakao je Šolaja.

Prisutni su mogli uživati u ukusima sa Puta sira i meda – sirevima Farmer i Damjanović medu iz Čuruga, rakijama destilerije Zlokolica iz Žablja i premium vinima vinarije Džervin iz Knjaževca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostale vesti

Ostale vesti