FormatŽabalj

U subotu, 19. avgusta, ljubitelji srpske istorije i borilačke tradicije imaće priliku da prisustvuju jedinstvenoj manifestaciji u srcu Žablja. Organizovan od strane Turističke organizacije, ovaj događaj će se održati u prelepom parku ispred crkve. Posetioci će biti u prilici da se dublje upoznaju sa srpskim viteškim borenjem, koje je zasnovano na vitezovskim veštinama i tehnikama borbe srpskih ustanika.

U toku manifestacije, očekuju vas žive demonstracije vitezovskih veština, autentični kostimi koji dočaravaju duh prošlih vekova, kao i inspirativna predavanja o istorijskom značaju ovih borilačkih tradicija. Lokalnoj zajednici i posetiocima iz drugih mesta biće pružena prilika da se povežu sa srpskom kulturnom baštinom i da se inspirišu hrabrošću i odanošću srpskih boraca.

Ova manifestacija ne samo da će oživeti prošlost, već će i dodatno obogatiti kulturnu scenu Žablja. Pozivamo sve zainteresovane da dođu u park kod crkve 19. avgusta i budu deo ovog posebnog događaja koji slavi srpsku vitezovsku tradiciju.


0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *