FormatŽabalj

Elektrodistribucija Novi Sad, Pogon Žabalj radi na otklanjanju kvara dalekovoda kako bi se osiguralo snabdevanje električnom energijom u Đurđevu.

Elektrodistribucija Novi Sad, Pogon Žabalj, trenutno je u akciji neprestanog otklanjanja kvara koji je nastao usled pada dalekovoda u blizini naselja Đurđevo. Hitno se reaguje na ovu situaciju kako bi se što pre normalizovalo snabdevanje električnom energijom u tom području.

Timovi su angažovani i rade na terenu kako bi identifikovali izvor kvara i obezbedili siguran i brz popravak. Elektrodistribucija Novi Sad želi da istakne svoj napor da se otkloni kvar u najkraćem mogućem roku i osigura da građani Đurđeva ponovo dobiju električnu energiju.

„Uvereni smo da će se kvar uspešno otkloniti tokom današnjeg dana, čime će se uspostaviti normalno snabdevanje električnom energijom u naselju“, saopštili su iz Elektrodistribucije.

Nadležni mole sve građane koji su pogođeni ovim nestankom struje za strpljenje i razumevanje dok se timovi Elektrodistribucije Novi Sad bave rešavanjem ovog problema. Takođe, savetuju stanovnike da budu oprezni u blizini oštećenih dalekovoda i radne ekipe.


0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *